Tuesday, April 15, 2014

Todays baking

I crochet the bread basket yesterday knowing we will use it tonight .



I made the dough last night and this is my oats & pumpkin seed bread baked

 Bruschetta , just a wonderful soft dough nice to work with and so simple

our family and friends favorite Tortellini salad

 and last my Black Forest Cake- Schwarzwaelder Kirsch Torte ! This will be my highlight for tonight besides welcoming my friends son and his new wife back to the US after two and a half years living in Australia !

2 comments:

  1. Ich schaetze, ich komme auch zu dir zum essen........... lach. Sieht alles sehr lecker aus. Das erste Brot sieht nach deutschem Kassler aus............
    Moegen die Amerikaner denn die Schwarzwaelder Kirsch? Ich habe auch gelernt sie hier zu machen, aber ein Teil der Familie mag sie nicht so gern....... schnief.

    Baci, Monika

    ReplyDelete
  2. Hallo Monika, die torte war gleich weg, mach auch immer schoen Kirschwasser drauf ! damit man es auch schmeckt ! die moisten waren in De stationiert und sind dann natuerlich ganz verrueckt nach jeder torte oder Kuchen , die wisssen halt was gut ist !

    ReplyDelete